Politica actuală stabilește modalitatea prin care TeraPlast Recycling primește, prelucrează, investighează și soluționează sesizări privind încălcărea normelor, principiilor, valorilor sau conduitei de integritate, așa cum sunt ele reglementate de către legislația națională, europeană, precum și de codul de etică și conduită, politicile și procedurile interne ale companiei.

Prin sistemul de avertizare de integritate (“Whistleblowing”) creat, TeraPlast Recycling încurajează persoanele care dețin, dintr-un context profesional, informații obiective legate de încălcarea legilor sau a normelor de integritate de către companie, angajați sau colaboratori ai acesteia, să raporteze aceste nereguli prin canalele de raportare puse la dispoziție.

TeraPlast Recycling va iniția toate acțiunile necesare, conform reglementărilor legale, pentru analiza și soluționarea neregulilor identificate, precum și a contextului care a permis producerea lor. Prin această acțiune ne alăturăm directivelor europene și inițiativelor companiei de a susține un nivel înalt de etică și comportament profesional în toate activitățile pe care le realizăm, promovând astfel un model de afaceri sustenabil și performant.

    Dorești să-ți dezvălui identitatea

    Te rugăm să selectezi categoria care se potriveşte cel mai bine incidentului pe care dorești să îl raportezi:

    Descrierea incidentului    Document doveditor